vineri, 24 ianuarie 2014

Bucket list - work in progress

1. Să alerg un semimaraton offroad, adică 21 km prin pădure. Încep cu un cross anul ăsta sau la anul. Mi-amintesc cu mare drag de alergătorii de la maratonul care trecea prin faţa casei din Waterbury, mai ales de apriga vecină Theresa care s-a apucat de alergat la 50 de ani şi pe la 60+ s-a calificat la Boston maraton şi de octagenara care închidea coloana şi era urmată de maşinile de prim ajutor. Îmi amintesc şi de entuziasmul lui Toma care strângea paharele de unică folosinţă aruncate pe trotuar mai repede decât le distribuiau organizatorii voluntari din neighborhood.

2. Să îmi cultiv serios pasiunea pentru pictură şi fotografie: să urmez un curs, să am un atelier mic şi în cele din urmă dacă are sens şi haz o expoziţie. Asta e cumva cu gândul la mama, la simţul ei estetic şi dragostea ei pentru culoare.

3. Să scriu o carte - una pentru copii; ideal una pentru copii mari, gen Micul Prinţ.

4. Să învăţ limba germană.

5. Să plec cu o prietenă într-un city break.

6. Când ambii copii încep şcoala, să mergem într-o excursie cu maşina prin Europa într-o vacanţă de vară; dacă se poate până în Portugalia. Să ne oprim un weekend în Monaco.

7. Să învăţ să înot sau să schiez: oricât ar părea de stupid, asta mi se pare cel mai greu de realizat, pentru că sunt încăpăţânată şi am obsesia prostească a controlului (really?!) şi o teamă organică de penibil.

8. Să-mi iau un an de sabatical în următorii şase ani, în care să muncesc voluntar într-un proiect local - realizez că sună vag, dar voi şti exact ce e când va fi: mi-ar place să fie muncă fizică, cu mâinile.

9. Să merg într-o vacanţă pe una din insulele Santorini, Elba sau Seychelles. Bonus: toate trei şi oricare altele din lista celor mai frumoase 25 insule din lume.

10. Să văd aurora boreală.

Later edit (ianuarie 2017) - am bifat 1, 2 si 4 (partial), 7 si 8.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...